Veckans Ekipag!

förlåt..vi har helt glömt bort..men vi vill ha minst två till anmälningar! bilderna kommer upp på söndag!

har kikat in på ponnytokar & såg att dom hade en väldigt rolig tävling! ni kan ju oxå rösta på en bild? :) Gå in här då:http://ponnytokar.blogg.se/2012/january/dags-att-rosta-1.html?_tmp=b4acef765d1170934f80b2fc5eb3ad35c552819b :D

men nu kommer vi till det. det är så att vi oxå startar en sån tävling! anmäl er nu så fort som möjligt! dom fem första som anmäler sig går vidare till utröstningen till nästa vecka.
nu får ni läsa reglerna NOGA!
ALLA FÅR VARA MED, BARA DET ÄR EN BILD PÅ DIG & EN PONNY/HÄST!
här kommer två altenativ som ni kan göra, men ni MÅSTE kommentera vilken alternativ ni än väljer att ni är med!
alternativ 1. KOMMENTERA DET HÄR INLÄGGET & SKRIV JAG ÄR MED! SEN SKA DET VARA EN LÄNK TILL DIN BLOGG ELLER FACBOOK DÄR DET ÄR EN BILD PÅ DIG & DIN PONNY/HÄST SOM DU VILL TÄVLA MED! DET SKA OCKSÅ VARA EN LÄNK TILL DET HÄR INLÄGGET!

alternativ 2. NI SKICKAR EN BILD PÅ DIG & DIN PONNY/HÄST TILL VÅRAN MEIL DÄR DET STÅR ATT DU VILL VARA MED & EN LÄNKT TILL DIN BLOGG OM DU HAR NÅGON!
MEN NI SKA ENDÅ KOMMENTERA DETTA INLÄGG ATT NI ÄR MED, FASST NI HAR SKICKAT TILL VÅRAN MEIL ISTÄLLET FÖR ATT HA LAGT UT DET PÅ ERAN BLOGG. våran meil, [email protected]

Nästa vecka så kommer vi att lägga upp dom fem första bilderna som vi fick in, men om det blir jättemånga som vill vara med så kanske vi höjer antalet till 10? :)
då får man rösta på EN av bilderna EN gång var, om vi märker att det är samma IP-nummer på någon komentar så tar vi bort så det blir bara en kommentar, & det blir den första vi fick in av de IP-nummret.


ni får välja något av dom alternativen. det är bara att fråga om ni undrar något..vi förklarade inte så bra..men hoppas ni förstår. det är bättre att ni frågar än att det blir fel!

NU TYCKER JAG ATT NI SKA SKICKA IN ELLER LÄGGA UPP PÅ ERAN BLOGG OCH LÄNKA HIT MED ERAN BILDER!
TÄNK OM DET ÄR JUST DU SOM BLIR VECKANS EKIPAGE?!
DEN SOM BLIR VECKANS EKIPAGE KOMMER ATT FÅ FYRA HELT EGNA INLÄGG MED EN LÄNKNING TILL DIN BLOGG. SÅ VAD SÖGS OM ATT KANSKE FÅ MERA BESÖKARE MED? & ATT BLIR VECKANS EKIPAGE!
KOM IGEN NU DÅ! Lycka till! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0