fiilmerna kommer idaaag!? (;

kommer födmodligen att ladda upp liiite fiiilmer idag..hon filmade inte så många gånger, eftersom att hon ville kolla oxå! ;) men någon blev det ju (:
ska iaf pluggaaaa nu! spanska läxa tills i morgon, so prov på fredag..fattar inte ett skiiit...:@
engelska läxa tills på fredag, sen får vi ju en ny läxa i morgon på spanskan tills på onsdag..och den kommer jag typ inte hinna göra eftesom det är Gaby träning på tisdag kväll..minns inte om det var den här gången eller nästa gpng jag ska dit? ska iaf ta en joggingtur med benjamin med <3 eftersom att jag tränade vattenmatter igår & hoppträning i morgon med, så då joggar jag han lite så han får röra på sig så han inte blir stel ;)
kommer kanske bilder? eller en liten film? beror på om mamma vill filma lite ;)
kom precis hem ifrån skolan iaf ;) den gick as segt..vill bara att den här veckan ska gå fort så taggar jag till helgen! ska inte gö något speciellt tror jag? kanske dressyr ;)
aja..as rörigt inlägg..snackade ju om allt möjligt..nu ska jag plugga lite sen till stallet, eller om jag åker till stallet före? vet inte ;) puss hej! :*




RÄÄÄÄÄÄTTTVIIIIIIK! ♥


Kommentarer
Postat av: Ida Bååth

Schabrak:http://www.charlies.nu/nyheter/mirage-schabrak-allround-lm.html?XBLG20443=2001c911cb1adc67e46aeba32ed0387b

Skydd:http://www.charlies.nu/hast/benskydd-boots/mirage-benskydd-i-4-pack-lm.html?XBLG20443=e347b39440ae17b442aba6d9533e34bc

Lindor:http://www.charlies.nu/nyheter/mirage-lindor-i-4-pack-lm.html

2012-01-23 @ 20:45:28
URL: http://ommittlivsomryttare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0